Doe mee!

In onze gemeente gebeurt heel veel. Klik hier om te kijken wat!

 

Informatie

Lees hier over actuele gebeurtenissen, de achtergrond van onze kerk en haar geschiedenis.

 

Contact

We komen graag met u en jou in contact. Klik hier om te kijken hoe.

Gebedskring

De gebedskring is in de afgelopen coronaperiode nooit echt lang onderbroken geweest. We bleven elkaar informeel opzoeken om samen te bidden, zodra de maatregelen het toelieten. Maar dit winterseizoen gaat er weer vaste regelmaat in komen. Namelijk elke 1e en 3e donderdag van de maand. De eerstvolgende 'echte' keer is 21 oktober. Ook dit seizoen zal de kring om 19:15 uur beginnen zodat iedereen na 20:00 uur weer thuis of elders kan zijn.

Meestal beginnen we met zingen. Daarna lezen we een kort stukje uit de Bijbel en delen met elkaar wat ons daarin aanspreekt. Vervolgens kan eenieder gebedsonderwerpen inbrengen, uiteenlopend van persoonlijke zaken tot actuele gebeurtenissen, die op dat moment in het nieuws zijn. Ook wordt het kerkblad geraadpleegd voor gebedspunten; b.v. de zieken, activiteiten die op de agenda staan en de kerkenraad. Verder proberen we regelmatig te bidden voor het zendingswerk van Ingrid en Aziz in Spanje, het ziekenhuis van Rob en Anne-Marie in Haïti, en Fineke Janssen in Bolivia. En als ú gebedspunten heeft, mag u die ook aan ons doorgeven!

Vervolgens gaan we samen bidden, waarbij een ieder vrij is om dat in stilte of hardop te doen. We willen samen leren hoe God ons de weg wijst om te bidden naar Zijn wil. Soms kost het wel iets om werkelijk tijd en zin vrij te maken voor de gebedskring, maar toch blijkt elke keer opnieuw hoe God het zegent en hoe de kringleden er zelf door bemoedigd worden.

Nieuwe deelnemers zijn van harte welkom! Kom gerust, vrijblijvend, eens langs en leer met ons dat bidden een kracht van God is.  

Meer weten over deze kring? Stuur een Dit e-mailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft JavaScript nodig om het te kunnen bekijken !