Doe mee!

In onze gemeente gebeurt heel veel. Klik hier om te kijken wat!

 

Informatie

Lees hier alle mogelijke (algemene) informatie aangaande onze gemeente!

 

Contact

We komen graag met u en jou in contact. Klik hier om te kijken hoe.

Gemeentegroeigroep

Graag stellen we ons even voor. We zijn de gemeentegroeigroep in onze gemeente. Tijdens het winterseizoen komen we om de drie weken 's avonds bij elkaar. Wat doen we zoal op zo’n avond? We zingen en bidden samen en gaan aan de hand van een bijbelstudieboekje met elkaar in gesprek over een gedeelte uit de Bijbel.

Om een idee te geven: we hebben ons de afgelopen jaren onder meer verdiept in het Johannesevangelie en we hebben stilgestaan bij thema’s als “in de voetsporen van Mozes” en “stagelopen bij Jezus”. Met elkaar ontdekken we zo steeds nieuwe dingen in de Bijbel.

Dit seizoen gaan we aan de slag met het boekje 'Durf Daniel te zijn. Jezus navolgen buiten je christelijke bubbel’. Centraal staat daarin de vraag: hoe heeft Daniël zich staande gehouden midden in een samenleving vol afgoderij? Samen gaan we op zoek hoe inzichten vanuit Daniël toepasbaar zijn voor ons christenen in deze tijd.

Meer weten over deze kring? Stuur een Dit e-mailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft JavaScript nodig om het te kunnen bekijken !