Doe mee!

In onze gemeente gebeurt heel veel. Klik hier om te kijken wat!

 

Informatie

Lees hier over actuele gebeurtenissen, de achtergrond van onze kerk en haar geschiedenis.

 

Contact

We komen graag met u en jou in contact. Klik hier om te kijken hoe.

Start KND met hap&stap-aftrap!

E-mail Afdrukken

Kindernevendienst Hervormde Gemeente HeterenWe gaan weer beginnen met kindernevendienst! Op zondag 23 mei is het zover. Voorlopig is er twee keer in de maand kindernevendienst: op de tweede en vierde zondag van de maand.

Ten opzichte van vorig jaar doen we een paar dingen iets anders. Zo zitten de kinderen in de kerk bij hun ouders tot ze naar kindernevendienst gaan. Ook komen de kinderen na kindernevendienst niet meer terug in de kerk, om te veel verplaatsingen in de kerk te voorkomen. Na afloop van de kerkdienst kunnen ouders hun kind(eren) ophalen bij de Vluchtheuvel.

Om te vieren dat kindernevendienst start, organiseren we op zaterdagmorgen 22 mei voor de kindernevendienstgezinnen een hap&stap-aftrap. De kinderen lopen dan met hun eigen gezin een route door het dorp. Onderweg komen ze langs verschillende adressen van gemeenteleden waar ze iets kunnen 'happen'. Ook speuren ze tijdens de route naar twee pinksterduiven. Als ze dat goed doen, kunnen ze er achter komen waar de twee duiven nu zijn. En uiteraard levert een goede oplossing een presentje op.

Fijn dat we bij verschillende gemeenteleden welkom zijn om iets te 'happen'!

 

Hap-en-stap-aftrap - happen en stappen - Hervormde Gemeente Heteren