Doe mee!

In onze gemeente gebeurt heel veel. Klik hier om te kijken wat!

 

Informatie

Lees hier over actuele gebeurtenissen, de achtergrond van onze kerk en haar geschiedenis.

 

Contact

We komen graag met u en jou in contact. Klik hier om te kijken hoe.

Bijeenkomst Fineke Janssen 26 mei!

E-mail Afdrukken

Ontmoeting Fineke Janssen - Hervormde Gemeente HeterenA.s. zondag, Eerste Pinksterdag, zamelen we o.a. geld in voor het werk van Fineke Janssen. Ze woont en werkt in Bolivia, maar verblijft momenteel in Nederland. Graag hadden we elkaar fysiek ontmoet, maar dat is nog niet mogelijk. Maar gelukkig is er een online treffen; welkom!

Fineke is geen onbekende voor ons, we kennen haar al jaren en ondersteunen haar werk graag. We zijn onder de indruk van haar ruime hart dat geen enkele persoon afschrijft, integendeel; haar levensopdracht is nog altijd: “Red hen die ten dode gegrepen zijn, wend u niet af van hen die ter slachting wankelen” (Spreuken 24:11 NBG). Is het hierom dat de opvanghuizen van Adulam (letterlijk: schuilplaats, het zijn er inmiddels 5) nog steeds plaats mogen bieden aan zoveel vastgelopen jongeren?

Of dit alles nog niet genoeg, is zet Fineke zich de laatste jaren ook in om gevangenen in de regio te bezoeken, en niet zelden krijgt ze op deze plekken gelegenheid om te spreken en onderwijs te geven over wie Jezus is. Hoop en licht verspreiden op duistere plekken, dat is wat ze al ruim 30 jaar doet.

Fineke is momenteel op verlof in Nederland en wat zouden we haar graag ontvangen en ontmoeten op een drukbezochte zendingsavond in de Vluchtheuvel. Dat is helaas niet mogelijk. Wel hebben we als zendingscommissie samen met haar een alternatief bedacht; een speciale Zoommeeting, volgende week woensdag 26 mei om 20:00u! Wees erbij! Dat kan via deze link.

Fineke gaat ons dan live bijpraten over de laatste ontwikkelingen in de Adulam-huizen, haar bezoekwerk aan gevangenissen en doet dit adhv een boeiende presentatie. We willen u echt aanmoedigen om dit niet te missen! Allereerst vanwege uw betrokkenheid als gemeentelid, maar vooral ook ter ondersteuning en bemoediging van het vaak eenzame werk van Fineke aan de frontlinie.

Zullen we samen zorgen voor een flinke opkomst? Via bovenstaande link kunt u vanaf 19:55u aanmelden. De sessie zal tot uiterlijk 21:30u duren. Maar ook als u er alleen een gedeelte van de avond bij kunt zijn bent u van harte welkom even uw gezicht te laten zien. Ze zal het waarderen! En ter financiële ondersteuning hopen we dus de Pinkstercollecte voor haar werk te besteden. We hopen op een mooie opbrengst.

 

Gevangeniswerk Fineke Janssen - Hervormde Gemeente Heteren

 Klaar om hoop en licht te verspreiden in een zwaarbeveiligde gevangenis.