Doe mee!

In onze gemeente gebeurt heel veel. Klik hier om te kijken wat!

 

Informatie

Lees hier alle mogelijke (algemene) informatie aangaande onze gemeente!

 

Contact

We komen graag met u en jou in contact. Klik hier om te kijken hoe.

Dank aan de sponsors!

E-mail Afdrukken

Nog heel even en dan gaat rommelmarkt nummer 38 van start! Op de markt is het enveloptrekken al jaren vaste prik. Prachtige prijzen wachten op de fortuinlijke lotentrekker.

Kijk die prijzentafel dan mensen! Deze worden allemaal ter beschikking gesteld door de winkeliers en ondernemers van Heteren (en een fractie daarbuiten). Daar zijn we elk jaar weer hartstikke blij mee; onze grote dank hiervoor!

Voor de omvang van het dorp, is Heteren gezegend met een fiks aanbod van winkels en ondernemers (en dat wordt nog meer). Maar al die winkels in zo'n kleine kern is echt niet vanzelfsprekend. Daarom waarderen we het extra dat deze bedrijven ons ondersteunen. Maar het mooiste is natuurlijk als dat waarderen ook praktisch gebeurt; dus koop eerst en vooral Heterense (en iets daarbuiten) waar/diensten/producten!

Dus; ben je in de markt voor een auto, fiets of benodigdheden daarvoor? Kan de twee- of vierwieler wel weer eens een beurtje gebruiken, of hoog tijd om hem schoon te (laten) schrobben? Is je cavia weer eens aan eten toe? Zoek je nog een borrel om die leegte na de rommelmarkt weg te drinken? Zoek je iets lekkers voor bij de koffie? Wil je op een feestje nou eens met een prachtig, op maat gemaakt cadeautje aankomen? Een unieke, vette maar ook nuttige gadget scoren? Naast de vette voetballen gegrepen? Spieren versleten bij het slenteren over de markt? Zitten die extra pondjes van die overheerlijke oliebollen, friet en snacks in de weg? Wil je even heerlijk ontspannen? Of heb je gewoon aardappels of gereedschap nodig? Of misschien toe aan een nieuwe look?

Deze winkeliers en ondernemers helpen je uit de brand!


Aardappelshop.nl

Ad Bos, Echte Bakker

Apotheek Heteren

Autobedrijf Gaasbeek

Autobedrijf J. Muys & Zn

Big-Rivers Harley-Davidson

Brugman Schoenen & Sport

Cafetaria De Uitkijk

Carwash Loman Heteren

DE BOEF

Dierenspeciaalzaak Lamers

Divoza Horseworld Heteren

Flessenwinkel Fischer

Hip & Hebbes

Hubo Heteren

Jumbo Heteren

Kapsalon Chavo

Kapsalon Piki's

Koen Exclusief

Linda's HaarZaak

Maassen Eieren Homoet

Mooi Zelfgemaakt

Ontspanningspraktijk Beleef

Pizzeria Al Volo

Porsche Centrum Gelderland

Reflex Fysiotherapie

Rijwielhuis Jan Vermeer

Sjabbens Sports & Health

Wels2wielers

Wilma Kieft Voetverzorging

 

Prijzentafel rommelmarkt - Hervormde Gemeente Heteren