Doe mee!

In onze gemeente gebeurt heel veel. Klik hier om te kijken wat!

 

Informatie

Lees hier over actuele gebeurtenissen, de achtergrond van onze kerk en haar geschiedenis.

 

Contact

We komen graag met u en jou in contact. Klik hier om te kijken hoe.

Storykeepers

Storykeepers HeterenDrie keer per jaar wordt er in de vakanties (herfstvakantie, kerst- of voorjaarsvakantie en meivakantie) een gezellige middag georganiseerd. Deze middag is voor alle kinderen in de basisschoolleeftijd.

We beginnen de middag door met elkaar te zingen en naar een Bijbelverhaal te luisteren en te kijken. Er staat iedere keer weer een ander verhaal centraal, waaromheen we een bijpassende activiteit organiseren. Dit kan een knutselmiddag zijn, maar het kan ook maar zo zijn dat we op een spannende speurtocht gaan of met elkaar een spel spelen!

Wij hopen op deze manier de kinderen in Heteren (meer) bekend te maken met de liefdevolle Vader in de hemel, en met elkaar hierover te praten, te zingen en te genieten van al het moois dat ons gegeven wordt!

Breng gerust uw zoon of dochter om samen met ons en alle andere kinderen een geweldige middag te beleven. De volwassenen zijn altijd welkom om te helpen op deze middagen, want u zult wel begrijpen dat er voor zoveel kinderen wel begeleiding nodig is.

Voor vragen of aanmeldingen om te helpen kunt u een email sturen naar: Dit e-mailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft JavaScript nodig om het te kunnen bekijken