Doe mee!

In onze gemeente gebeurt heel veel. Klik hier om te kijken wat!

 

Informatie

Lees hier over actuele gebeurtenissen, de achtergrond van onze kerk en haar geschiedenis.

 

Contact

We komen graag met u en jou in contact. Klik hier om te kijken hoe.

Wandelkring

Als kring zijn wij de jongste van onze gemeente. Tweede helft 2021 zijn we van start gegaan en sindsdien lopen we twee keer per maand.

Wandelkring - Hervormde Gemeente HeterenDe startplaats is telkens ergens anders. Bij de start wordt een Bijbeltekst uitgereikt. Tijdens de wandeling kan hierover met elkaar nagedacht of gesproken worden. Maar het kan ook zomaar gebeuren dat bij thuiskomst de tekst tevoorschijn komt en dat men er onderweg niet aan toe is gekomen.

Doel van de wandeling is elkaar op een prettige, ontspannen en sportieve manier ontmoeten en spreken. We houden rekening met elkaars tempo en mogelijkheden, en we hebben aandacht voor Gods mooie schepping. Inmiddels is kopje koffie of thee aan het eind van de wandeling een constante factor geworden. Om die reden proberen we altijd te starten in de buurt van een horecagelegenheid.

Iedereen is van harte welkom om met ons mee te wandelen. Voel je vrij om het voor een keertje te proberen. Geef het de tijd om te ervaren of het bij je past. Het is geen probleem als je een keer verhinderd bent. En als blijkt dat het toch niets is, dan ben je nergens toe verplicht.

Even op een rijtje
Wandelochtenden: donderdagmorgen
Frequentie: 1e en 3e donderdag van de maand
Aanvang: 9:30 uur
Startplaats: wisselende locaties
Lengte wandeling: 4 - 5 kilometer
Duur wandeling
: 1 uur tot maximaal 1,5 uur

Meer weten over deze kring? Stuur een Dit e-mailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft JavaScript nodig om het te kunnen bekijken !